Нашата история


Bridetobe.bg се роди от предизвикателството да организираме едно моминско парти. Определено трудна задача, в която кумата и близките момичета на булката влагат много енергия и емоции.

В търсене на продукти, които да поръчаме, за да декорираме тази така важна вечер за булката и подаръци, с които да оставим мил спомен от всичко преживяно, се озовахме в океана от онлайн магазини на сватбена тематика. Отне ни много време да обходим „целият интернет” докато се спрем на нещата, които ще поръчаме.

Помислихме си, колко ли щеше да е хубаво да можем да намерим всичко, което ни трябва и ни харесва на едно място, колко по-лесно и бързо щеше да е това, колко по-малко „нерви” щеше да ни коства.

И така решихме да съберем най-добрите продукти от добре познатите марки, да сътворим свои уникални булчински аксесоари, декорации и подаръци, да се свържем и работим с местни ателиета и независими фирми, които влагат много сърце в работата си и да направим приготовленията за моминското парти едно приятно преживяване.

Bridetobe.bg има мисия да носи радост и любов, като споделя най-новите сватбени тенденции и предлага “must have” продукти за всяка булка, кума и шаферка, поднесени по специален начин!

Гордеем се, че създадохме място в онлайн пространството, където може да намерите всичко необходимо за едно паметно, щуро и красиво моминско парти и с това, че Ви помагаме да откриете нещо различно и да изживеете всички емоции свързани със сватбата по един очарователен и незабравим начин.